Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", поділилася з багатотисячною аудиторією свіжою публікацією в Instagram.

На опублікованій фотографії 31-річна знаменитість зображена в чорній сукні та білому жакеті. Елегантний образ Ксенія доповнила прикрасами і красивим вечірнім макіяжем. У підписі до знімку акторка обговорила важливу тему з підписниками.

"Особисті кордони або егоїзм. Останнім часом ця тема піднімається все частіше, але по хорошому досі мало.

Потрібно говорити про це, навчати цьому дітей у школах і популяризувати цю тему будь-якими доступними способами, тому що на мій погляд саме з цього починається все: щасливі відносини, успішна і ефективна кар'єрна комунікація, стосунки батька і дитини, стосунки в будь-якому колективі. А що насправді у нас є крім взаємодії один з одним?

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Все будується на цьому. Скрізь завдяки кооперації, ми створюємо щось нове, щось важливе, щось цінне. А тепер уявіть, якщо кожен буде вступати у стосунки з повним відчуттям самоцінності. Якщо ти знаєш свою цінність, легше поважати чужу", - написала Мішина.

Раніше ми писали про те, як Ксенія Мішина відгуляла весілля: "Гірко молодим!"

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина вигадала Еллерту дивне хобі: "У нього немає вибору".

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник приготував сюрприз "Холостячці" Златі Огнєвіч: "Буде феєричним". Ведучий розповів, що буде в новому сезоні.

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Еллерт показав, яка "Холостячка" Ксенія Мішина в ліжку: "Домовилися о 5 ранку".