Софі, графиня Уессекська, розплакалася, коли почала розповідати про смерть принца Філіпа в новому інтерв'ю.

Дружина молодшого сина Єлизавети II принца Едуарда сказала, що смерть герцога Единбурзького залишила "дірку гігантського розміру" в житті королівської сім'ї, передає видання 7News.

Як розповіла Софі в інтерв'ю BBC Radio 5, процес скорботи королівської сім'ї тривав довше через пандемію коронавірусу.

"Він залишив гігантську дірку в нашому житті. На жаль, пандемія трохи змінила ситуацію, оскільки нам важко проводити стільки часу з королевою, скільки нам хотілося б", - відповіла графиня Вессекська на питання, як королівська сім'я справляється зі смертю Філіпа.

Софі, графиня Уессекська, скріншот: BBC Radio 5
Софі, графиня Уессекська, скріншот: BBC Radio 5

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Софі і Едвард Уессекські - члени королівської сім'ї, які до недавнього часу не користувалися особливою популярністю громадськості. Все змінилося, коли принц Гаррі і його дружина Меган Маркл залишили офіційні обов'язки і переїхали в США.

"Інтерес до нас як до сім'ї зростає, але якщо це підвищить обізнаність про проблеми, які мене хвилюють, це може бути тільки добре",- сказала Софі.

Нагадаємо, раніше Меган Маркл і принц Гаррі після народження дитини відкрили всі карти Єлизавети, королева обурюється: "це брехня"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кейт Міддлтон не може побачити племінницю, Меган Маркл і принц Гаррі просто мовчать: "всього найкращого"

Також «Знай.иа " писав, що Єлизавета II отримала безцінний подарунок в день 100-річчя покійного чоловіка Філіпа: "в пам'ять про герцога"