Україна перемогла у другому турі Євро-2020 проти Північної Македонії: Ярмоленко і Яремчук врятували збірну

17 червня 2021 року, збірна України зіграла другий матч на Чемпіонаті Європи-2020 проти команди Північної Македонії. Вже на двадцять дев'ятій хвилині Андрій Ярмоленко відкрив рахунок у поєдинку і забив свій другий гол на цьому чемпіонаті. Вже через п'ять хвилин рахунок був подвоєний. М'яч у ворота Північної Македонії закотив Роман Яремчук (34 хвилина).

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Чи Станете ви довгожителем: в Україні запустили "Калькулятор життя"

МОЗ спільно з українськими вченими створив "Калькулятор життя", який може порахувати приблизну тривалість життя людини. Українцям пропонують підрахувати приблизну тривалість свого життя за допомогою спеціального калькулятора. Для цього потрібно приділити кілька хвилин і відповісти на питання тесту.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

українці, скріншот з відео
українці, скріншот з відео

Володимир Зеленський показав, ким потрібно пишатися в Україні, і це не політики

Президент України Володимир Зеленський поділився радістю після перемоги збірної України над командою Північної Македонії в груповому етапі чемпіонату Європи-2020.

"Два блискучих голи і заслужена перемога в грі з Північною Македонією! Пишаємося нашою збірною!", - пише глава держави.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Воїни ЗСУ потужно підтримали збірну України на Євро-2020: хворіють прямо в окопах

Разом з мільйонами футбольних фанатів за збірну України, яка відстоює честь нашої держави на Чемпіонаті Європи з футболу 2020, вболівають і українські воїни. Військові Збройних сил України висловлюють подяку та підтримку українським спортсменам, бажаючи їм перемоги.

ЗСУ вболівають за збірну України з футболу, facebook.com/pressjfo.news
ЗСУ вболівають за збірну України з футболу, facebook.com/pressjfo.news

День батька 2021: історія, традиції свята і як привітати найголовнішого чоловіка в житті

Вже протягом довгих десятиліть у багатьох країнах світу в кінці червня відзначають день, який присвячений татам. У цей день прийнято згадувати про важливість батьківського виховання для дитини. Не секрет, що Батько відповідає за дуже важливу роль в житті малюка і вчить його багатьом речам, яким не може навчити мама.

День батька, фото: unian
День батька, фото: unian