Відома українська журналістка, а також дружина півзахисника збірної України Олександра Зінченка Влада Седан має величезну армію шанувальників у соціальній мережі Instagram , де за її життям стежать понад 430 тисяч людей.

Відомо, що вчора, 17 червня, збірна України обіграла Північну Македонію на другому матчі фінального турніру Євро-2020. Матч завершився з рахунком 2:1.

А зараз вагітна красуня вирішила привітати збірну України з перемогою.

Влада Седан, фото: Instagram
Влада Седан, фото: Instagram

Так, на фото Влада одяглася в національні кольори. Її образ складається з жовтої сукні-вишиванки, яку прикрашають блакитні квіти, на голові жовто-блакитний вінок, а на щоці намальований прапор України. При цьому дівчина ніжно обіймає свій вагітний животик.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Влада Седан, фото: Instagram
Влада Седан, фото: Instagram

Влада Седан, фото: Instagram
Влада Седан, фото: Instagram

"З перемогою, Країна 💙 💛 ",- написала Влада.

"Як вам йде🤰 🏼 😍 😍 😍 😍", " ну така вже красива😍", " миле сонце 😍🙂☀️☀️☀️", "Взаємно❤️", "ви як завжди не перевершена"," з перемогою👏 👏 👏 👏 👏", "ви чарівна 👍 🔥 з перемогою 💙 💛 ", "Бережіть себе! Діти насамперед! Міцного вам здоров'я !❤ ️ ", "Вамвагітність до лиця 🔥дуже красива дівчина👌 👍"," 😍 😍 😍 😍найкрасивіша ведуча❤️", "Влада ,ти шикарна😍", " Україна така красива країна😍","Красуня. Тільки красуні наших гравців, дають нам перемогу. Щастя вам, любимо вас щоб ви нам були здорові", "з місяцями збірній доведеться грати спокійніше в кінці, щоб ви не народили на полі", - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Вагітна дружина Зінченка Влада Седан потужно підтримала збірну перед Євро-2021: "яка чарівна, в національних кольорах"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Олександр Зінченко зібрався готувати для собак: Влада Седан йому допоможе

Також «Знай.иа " писав, що День батька 20 червня: Віктор Павлік, Арсен Мірзоян, Олександр Зінченко, Сергій Притула та інші щасливі тата 2021 року