Відомий український ведучий і сценарист, а також обранець "Холостячки" Ксенії Мішиної вирішив розповісти про свою кохану, яка святкує 18 Червня свій день народження.

На честь коханої хлопець виставив новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де розповів про різнобічність дівчини.

При цьому, окрему увагу варто звернути фотографії, яку Олександр Еллерт прикріпив до посту.

Там він на руках тримає відфотошоплені фотографії акторки, показуючи, якою різною вона може бути. І красивою, і жіночною, і смішний - і це прекрасно.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

На руках "лежить" Ксенія Мішина в купальнику і костюмі бургера, а ось з-під плечей визирають ще кілька знімків акторки, як забавні, так і неймовірно красиві.

"Вона у мене на стільки різна, що сьогодні день народження не у Ксю, а у всіх моїх Ксю" - почав вітальний пост сценарист.

Як пише Олександр Еллерт, вона може і посміятися, і поричати, і купити багато пакетів з одягом, которе через пару днів вже їй не сподобаються, і надягати вона їх не буде.

Пост Олександра Еллерта, фото: скріншот
Пост Олександра Еллерта, фото: скріншот

"У 46 кілограмах живе мільйон різних Ксю... і я їм бажаю збільшуватися в багатогранності, але залишатися в 46 кілограмах..." - продовжив чоловік у своєму пості.

Варто відзначити, що пара познайомилася на проекті "Холостячка", який виходив минулої осені. Між ними відразу сталася хімія, і стало ясно, що вони знайшли один одного. Разом вони вже практично рік, і за цей час не втратили всю свою любов, а з кожним днем вона лише продовжує посилюватися.

18 червня Ксенії Мішиній виповнюється 32 роки, з чим її активно зараз вітають близькі, друзі та колеги. Як саме відбуватиметься святкування, і чи відбудеться воно взагалі - поки що невідомо.

Нагадаємо, "Холостячка" Ксенія Мішина пішла в себе і знайшла свою місію: "Чистий кайф"

Як повідомляв Знай.ua, поцілував руку і відвіз: кохана "Холостяка" Іраклі Макацарії сховалася з невідомим чоловіком

Знай.ua писав, Еллерт зробив Екстремальний подвиг заради" Холостячки " Мішиної: п'яти в дірочку