У п'ятницю, 18 червня, в мережі з'явилося обурливе відео, на якому зафіксовано інцидент в одному з маршрутних таксі в місті Дніпрі.

Так, на опублікованому в Telegram-каналі "Х*євий Дніпро" ролику можна побачити, як по салону маршрутки № 146 тече дивна рідина бурого кольору. На той момент в салоні знаходили пасажири, а транспорт здійснював рух по маршруту. Варто зазначити, що водій зупинився лише після того, як люди почали голосно просити про це.

За даними каналу, в маршрутці № 146 під час руху потік гарячий антифриз.

"Саме час піднімати тарифи на проїзд", - іронічно вказується в публікації.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Як відомо, в цей день Виконавчий комітет Дніпровської міської ради офіційно затвердив підвищення тарифів на проїзд у маршрутках та автобусах від 10 до 14 грн.

Згідно з прийнятим рішенням, у більшості маршруток і автобусів вартість проїзду підвищили до 10 грн. Соціальні маршрутки коштуватимуть 6,5 грн.

Раніше ми писали про те, що у Києві креативний кондуктор взявся розважати пасажирів фокусами-спритність рук і ніякого шахрайства.

Нагадаємо, у Луцьку неадекватний чоловік мало не насадив маршрутника на сталевий кулак: "Я зараз поліцію викличу!"

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві випустили автобус для екстремалів з дірою під ногами: "Новий аварійний вихід".

Також портал Знай.uа писав, що брудні маршрутки розлютили українців: "Потрібно мити після спітнілих тіл". Дніпряни показали, в якому стані знаходяться міські маршрутки.