Відома російська співачка, екс-солістка групи "ВІА Гра", дружина Валерія Меладзе Альбіна Джанабаєва часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Це робить і її чоловік, за життям якого на просторах цієї соціальної мережі стежать понад 450 тисяч осіб. Зараз він виклав кумедне відео, в якому постав з виконавицею і їх малятком Агатою, що з'явилася на світ в цьому році, 12 квітня. Вони виховують тепер трьох дітей, у них є два сини - 17-річний Костянтин і 6-річний Лука.

Валерій і Костянтин Меладзе, фото: Instagram
Валерій і Костянтин Меладзе, фото: Instagram

Щасливі батьки знову поділилися будніми днями з синцями під очима. Альбіна без найменшого макіяжу на обличчі тримає дочку на руках і качає її, щоб вона заснула.

"Коли дружина кращий стиліст😂😂😂", - пише Валерій Меладзе.

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва / фото: Instagram
Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва / фото: Instagram

"А чоловік - кращий співак🔥👏❤️", "Добра вам і вашому немовляті❤️❤️❤️", "Щастя вам і любові❤️", "Ахахаха ви кращі 👏😂😍", "Приколісти😂😂😂😂", "І так три роки поспіль 😂😂😂тримайтеся))))розуміння і любові 😍😍😍", "Дай вам бог 🙏 терпіння 😅 ви краще!!! Ми вас любимо 🤗❤️❤️❤️...", "Які ж ви Класні ☺", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, звинуваченого Ані Лорак Костянтина Меладзе підтримав брат Валерій: "Талант і сила характеру"

Як повідомляв "Знай.ua", Брежнєва - посудомийка, Шнуров - сторож, Меладзе - зв'язківець: ким працювали зірки до того, як стали популярні

Знай.ua писав, Джанабаєва і Меладзе вразили зовнішнім виглядом після народження доньки: "Ночі безсонні"