Відома українська телеведуча Леся Нікітюк частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 3,6 мільйонів чоловік.

На початку червня аккаунт знаменитості в цій соцмережі зламували і показали всім різні листування або фотографії, що залишилися в Direct. Так українці дізналися, що вона підкочувала до Макса Барських і натякала на те, щоб він записав пісню, згадуючи про неї. А Михайло Заливако і зовсім вирішив, що зробив неправильний вибір у фіналі "Холостяка" і повинен був одружитися з Лесі Нікітюк.

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

Ще вчора дівчина публікувала кумедне відео, перебуваючи у водоймі, у своєрідному рибальському, але дуже привабливому костюмі. Її подруга зазначила, що телеведуча зайшла у воду вже з рибою, а Леся парирувала і зазначила, що для фотографій в Instagram так і робиться. Зараз же Нікітюк опублікувала повноцінний пост зі знімками в цьому вбранні і пожартувала, що може здатися, ніби вона рекламує вудку або чоботи для риболовлі, але насправді вона піарить себе.

"Якщо ви думаєте, що я рекламую вудку або чоботи для риболовлі то ви помиляєтеся, я рекламую себе😁", - пише Леся Нікітюк у публікації.

Леся Нікітюк, скріншот: Instagram
Леся Нікітюк, скріншот: Instagram

"Ідеальна реклама! Але вудку потрібно укомплектувати котушкою))", "Класна фотка 👏🔥 портупея класна.. завтра День Народження 49 років, купила б собі такий подарунок😃 💪", "Як завжди красуня ❤ ️❤️ правда не розумію про що ти пишеш😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, напівгола Леся Нікітюк у рибальських чоботях насмішила українців: ловить, а не смажить

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк у капелюшку перетворилася на Катю Осадчу: Притула зацінив

Знай.ua писав, Леся Нікітюк показала, що зрадила в особі, українці не впізнали: "На Повалій схожа"