Чоловік відомої української прими-балерини Катерини Кухар, Олександр Стоянов, поділився новою публікацією в соціальній мережі Instagram.

Танцюрист анонсував вихід на сцену балету «Лебедине озеро», який встиг полюбитися українському глядачеві.

На жаль, написав Стоянов, балет відбудеться без Анни Софії Шеллер, американської балерини аргентинського Походження. З недавнього часу Шеллер була примою-балериною Національної опери України. У 2019 році Шеллер і Кухар навіть влаштували жартівливий балетний «баттл» перед прем'єрою опери «Жизель».

"Як же давно ми не давали цей спектакль! На сцену "Жовтневого" вийдемо ми з Катериною Кухар, і солістка Національної опери України — Катерина Діденко.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Анна Софія Шеллер, на жаль, в терміновому порядку вилетіла з країни, але ми обов'язково ще станцюємо разом!",- написав Стонов.

"Готуйте свої долоні, буде неймовірне видовище!",- пообіцяв він.

У коментарях фанати відзначають, що можуть дивитися спектакль нескінченно.

"Цей спектакль можу дивитися нескінченно! Слухати! Мрію подивитися у виконанні вашому", " як красиво!!!!",- пишуть захоплені фанати.

Нагадаємо, Катерина Кухар задумалася про дітей:"це наша спадщина".

Як повідомляв портал Знай.га, Катерина Кухар подражнила шанувальників "шматочком" літа:"потрібен, як повітря".

Також портал Знай.га писав, що Катерина Кухар вразила зізнаннями про булінг: "Рукоприкладство і приниження".