Молода модель і переможниця "Супер Топ-моделі по-українськи" Таня Брик частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram всілякими корисними відео і текстами, а також оголеними фотографіями і просто своєю красивою зовнішністю.

Зараз дівчина поділилася рецептом своєї любові, Спрінг-ролів, на приготування яких йде всього десять хвилин часу. Але потім людина отримує максимальну кількість кайфу при легкості, смаку і користь. Відомо, що в наш раціон дуже міцно увійшли суші і роли, ними здивувати неможливо. Однак спринг-роли є тонкими і хрусткими рисовими млинцями з начинкою.

Таня Брик, фото: Instagram
Таня Брик, фото: Instagram

Для їх приготування нам знадобиться 10 штук рисового паперу, за смаком можна скористатися руколою, один болгарський перець, стільки ж моркви, 150 грам огірка, 200 г. вареної телятини або лосося і, знову, за смаком можна додати хумус.

Приготування розбивається всього на три етапи. Спочатку потрібно змочити рисовий папір в холодній воді, а потім викласти на паперовий рушник. Це дозволить прибрати зайву вологу. Слідом розкладаємо листи на рівній поверхні і змащуємо їх хумусом.

Таня Брик, фото: пресслужба "Нового каналу"
Таня Брик, фото: пресслужба "Нового каналу"

Наступний етап - нарізаємо тонкими довгими скибочками перець, огірок, морква, телятину або лосось. Ділимо їх на десять рівних частин і викладаємо інгредієнти на край кожного аркуша рисового паперу. Потім туди ж додаємо рукколу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Фінальний етап - вам потрібно всього лише згорнути рисовий папір в рулет і підігнути краю, як це робиться при приготування голубців. Подавати Спрінг-роли можна з соєвим або кисло-солодким соусами, або з хумусом.

Таня Брик, фото: пресслужба "Нового каналу"
Таня Брик, фото: пресслужба "Нового каналу"

Нагадаємо, переможниця "СТМПУ" Таня Брик мало не влаштувала бійку з Аллою Костромічовою: "Так довго чекала"

Як повідомляв "Знай.ua", напівгола переможниця "СТМПУ" Таня Брик зізналася в гріхах багатьох дівчат: "1-2 рази на тиждень"

Знай.ua писав, переможниця "СТМПУ" Таня Брик стиснула свої груди без допомоги рук: "Ну круто ж, а?"