Нещодавно українську громадськість здивувала новина про те, що Юлія Мендель йде з посади прессекретаря президента України.

В офісі президента уточнили, що Мендель ще деякий час виконуватиме свої обов'язки, але після підбору нової кандидатури піде.

А зараз дівчина повідомила, що її дворічне наставництво над двома дітками закінчилося. Підопічні Мендель відправляються жити в Америку до нових батьків.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Юлія Мендель, фото: Instagram
Юлія Мендель, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Як зазначила Юлія, то її наставництво - це не просто два роки життя, це - історія про нову історію. І зовсім скоро Марія і Максим стануть громадянами Америки.

" Це історія не просто про два роки. Це історія про нову історію.
Скоро нова американська громадянка Марія розповідатиме своїм друзям та знайомим про Україну, звідки вона родом. Можливо, рекомендуватиме подивитися серіал на Netflix, де є історія нинішнього Президента України. Вона може показати відео-привітання, яке Володимир Зеленський @zelenskiy_official надіслав їй особисто на 13-й день народження, і здивувати, що тепер вона носить те саме прізвище, що й герой нинішнього українського Президента в його серіалі «Слуга народу»
", - написала в пості Мендель.

Юлія Мендель, фото: Instagram
Юлія Мендель, фото: Instagram

За її словами, вона якось розповіла Маші, що в Росії заборонено всиновлювати діток людям із західних країн, таких як США. Марія так розхвилювалася від почутого, що навіть обговорила це зі своїм психологом. І теперь дівчинка прийняла рішення, що стане міжнародним юристом і докладе всіх зусиль, щоб всі діти, як вона мали можливість отримати нову сім'ю і нове життя.

"Марусю Голобородько вітаю з новою родиною, новим життям. Якось я розповіла Марії, що в нашого сусіда заборонено усиновлювати таких дітей, як вона, у країни Заходу, як США. Марія довго думала, вона так розхвилювалася, що навіть обговорила це з психологом. І вирішила, що, ставши міжнародним юристом, докладе усіх зусиль, щоб усі дітки мали такі ж можливості, як вона - отримати нову родину, нове життя і шанс зробити щось важливе.

Це історія, що почалася з програми #наставництво понад два роки тому. І що перетворилася на історію любові і життя.

Маріє, Максе, в добру путь! Вірю у вас!!!
", - написала Юлія Мендель.

Нагадаємо, раніше Юлія Мендель після "втечі" від Зеленського притулилася до волохатого коханого: "взаємно"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Юлія Мендель після відходу від Зеленського зважилася на побачення з Jerry Heil: разом виглядають щасливими

Також «Знай.иа " писав, що Юлія Мендель після "втечі" від Зеленського опинилася в лісі: "відчуття смутку"