У новому суботньому шоу "МастерШеф Celebrity" зійшлися учасники різних сезонів "Холостяк". Інформація про подію з'явилася на Instagram-сторінці СТБ.

З червня з'явився новий формат шоу "МастерШеф Celebrity". У ньому зійдуться сімдесят дві українських знаменитості, включаючи Ольгу Полякову, Дарину Астаф'єву, Олега Скрипку, Віталія Козловського та багатьох інших.

У кожному випуску б'ються Зоряні команди, яких щось об'єднує. Наприклад, глядачі побачать битву блондинок і брюнеток, легенд українського шоу-бізнесу і нового покоління, м'ясників і кондитерів і багатьох інших.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Також у шоу з'явився новий телеведучий. Компанію Ектору Хіменесу-Браво складає телеведучий Дмитро Танкович.

У новому кулінарному бою зійшлися холостяки і холостячки! Учасники проекту Олексій Тригубенко, Андрій Рибак та Ілля Рибальченко спробували проявити свій талант і завоювати перемогу у учасниць «Холостяка»: Юлі «зайчика», Джесіки і Дани.

Підписники соціальної мережі Інстаграм відреагували на дану подію коментарями.

"Дивлюся і ржу"; "Все одно хто переможе, я просто ржу"; "Дуже класний випуск, за дівчат", - повідомляють вони.

Нагадаємо, раніше Архівні фото Ксенії Мішиної з'явилися в Мережі: як виглядала "Холостячка" до популярності

Як повідомляє портал "Знай.uа" Голодна "Холостячка "Мішина напала на перехожого через морозиво:"ні кіт, ні людина не постраждали". Ксенія Мішина опублікувала рекламне відео, в якому почала їсти квітку, кота, людину і кермо

Також "Знай.uа" писав, що "Холостячка" Мішина дізналася секрет Еллерта, довго приховував: Ектор з "МастерШефа" викрив