Валерія Товстолес - українська модель, учасниця "Ліги сміху" і актриса "Жіночого кварталу", яка частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 30 тисяч осіб.

Востаннє дівчина виставляла в профіль фотографії близько двох тижнів тому. Тоді, 5 червня 2021 року, Валерія гуляла в ботанічному саду, демонструючи місцеві краси користувачам Instagram.

Лєра Товстолєс / скріншот з відео
Лєра Товстолєс / скріншот з відео

Однак увага на всіх знімках сконцентрована саме навколо актриси "Жіночого кварталу", позуючи на камеру і запитуючи у шанувальників, як би вони оцінили її вбрання за шкалою від 1 до 10.

"Боже, наречена", - каже Лера Товстолес, показуючи на камеру відому українську телеведучу і колишню ведучу "Орла і Решки" Лесю Нікітюк.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Все це відбувається на студії, де знімається популярне шоу "Хто зверху" на "Новому каналі". Ведучими, як стало відомо, залишилися незмінні Нікітюк і Сергій Притула. Голос ведучого за кадром належить Олександру Педану. Знімається новий, 11 сезон і завдяки Валерії стало зрозуміло, що вона знову візьме участь на проекті.

"Просто кайфую на зйомках і радий знову бачити, як зірки балуються в різних конкурсах. І, так, хто ще досі не знав - я той самий голос зверху, тобто пан суддя", - пише Олександр Педан у себе на сторінці.

Валерія Товстолес, скріншот: Instagram Stories
Валерія Товстолес, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, блондиниста зірка "Жіночого кварталу" Лера Товстолес подражнила шанувальників короткими шортиками

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк у латексі показала, як дівчата можуть ловити рибку: з великою попою і вудкою в руках

Знай.ua писав, Леся Нікітюк похвалилася корсетом з "кита", але потім злякалася: "Йому обстригли вуса?"