28 травня 2021 року, на телеканалі СТБ пройшов останній випуск "Холостяк. Життя після проекту", в ході якого українцям відповісти на безліч питань після 11 сезону з Михайлом Заливако.

Відкинута Юля "Зайка" досить часто радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік. А зараз дівчина і зовсім опинилася в студії телепередачі ПравдаТУТ LIVE, в ході якої розповіла про пошуки другої половинки.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

- Зараз твоє серце зайняте або все-таки вільно і знаходиться в пошуках?

"Моє серце сходило поки на одне побачення. Цей молодий чоловік досить цікавий. Подивимося, що буде далі. Але я вже хотіла б, якщо і вступати у відносинах, але щоб вони були серйозними і привели до шлюбу. Я не хочу просто зустрічатися, аби зустрічатися, зайняти чимось свій час", - зізнається Юля "Зайка".

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

— Багато дівчат йдуть туди [на проект "Холостяк"] заради піару, щоб у них було більше пiдписникiв в Instagram...

"Спочатку у всіх різні причини, щоб піти на проект, але ніхто не знає, як воно трапиться там на проекті. Прийшов, не сподобався він, не критично, не травматично, все, пішла додому. Інша справа, коли з'являються почуття - це зовсім по-іншому. Навіть, якщо були якісь інші цілі, концентруєшся на людині", - розповідає фіналістка "Холостяка".

Згодом ведучі попросили Юлю "Зайку" виділити кілька пунктів, на які слід звернути увагу, коли йдеш на перше побачення.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

"Чи уважний хлопець, як він руку подає, що зі стільцем. Це відразу показує, галантний чоловік чи ні. Охайний чи ні, теж буває. Я колись ходила на побачення, хлопець прийшов після спортзалу, так і прийшов у формі. А я на підборах, в сукні. І як йде діалог - легко чи ні, з людиною. Мені подобається, коли спочатку чоловік трошки соромиться. Це показує, що, швидше за все, у нього трохи жінок або не дуже великий досвід. Або дійсно сподобалася йому", - поділилася Юля.

Нагадаємо, Юля "Зайка", Джессіка і Дана "напали" на колишніх Ксенії Мішиної з "Холостячки": "Дивлюся і ржу"

Як повідомляв "Знай.ua", Юля "Зайка" сіла прямо на губки з іншою дівчиною: "Холостяк" Заливако про таке навіть не мріяв

Знай.ua писав, Юля "Зайка" знайшла заміну "Холостяку" Заливако: летить на Відпочинок з красенями