Коса наскочила на камінь. У глави Міністерства соціальної політики України Марини Лазебної запитали, який у неї розмір заробітної плати. Також Лазебена зізналася, що обізнана про "мізерні пенсії більшості українців".

Про це стало відомо завдяки невеликому коментарю Марини Лазебної для оного з українських телеканалів.

Телеведуча запитала у міністра про рівень її зарплати на фоні пенсії в 2 тисячі гривень, на яку дуже важко прожити.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

"У мене зарплата більше, ну, десь з надбавками, там, більше 40 тисяч. Дивіться, уявити можна все що завгодно. І повірте мені, я в цьому житті працювала і була безробітною, а також стояла на обліку в центрі зайнятості. Я знаю всі проблеми людей, як звичайна нормальна українська людина. Тому мені, знаєте, уявляти, не уявляти - це життя", - сказала Марина Лазебна.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Міністр соціальної політики зазначила, що необхідно враховувати стан української економіки і наповненість бюджету.

"Я знаю про мізерні пенсії, я знаю про зарплату. Треба враховувати, як сьогодні працює економіка, які сьогодні можливості бюджету. І головне - знати всі проблеми, розумієте, не наслідки, а проблеми. І якщо вирішувати проблеми, ось можна дуже добре вийти в певній перспективі, і навіть не в довгостроковій перспективі, там, не на 30 років, а в найближчій перспективі можна вийти на нормальні умови життя наших людей. Тому треба над цим працювати щодня", - підкреслила Марина Лазебна.

Раніше повідомляли, українські виші накрутили ціни на навчання: що пропонують абітурієнтам у 2022 році.

Як повідомляв Знай.uа, копи затримали трьох баранів, які переходили дорогу на червоне світло: "Бродили по всіх вулицях...".

Знай.uа писав, cелфі ціною в життя: під Києвом 13-річний школяр ліг на рейки, поїзд з'явився раптово.