Денис Берінчик опублікував фотографію зі своєю дочкою. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці Instagram.

Український професійний боксер Денис Берінчик не так давно вп'яте захистив титул інтернаціонального чемпіона за версією WBO. Він активно веде свою Instagram-сторінку в соціальній мережі, на яку підписано дев'яносто п'ять тисяч осіб.

Нещодавно він опублікував привітання зі святом Трійці. На фото він продемонстрував, як годує свою дочку з ложки.

"Зі святом Трійці, і з днем батька! Стати батьком легко, важче їм бути, всіх батьків зі святом", - повідомив український боксер.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Шанувальники почали активно коментувати привітання Берінчика.

Коли Свати в будинок прийдуть, морозьтесь обоє, що годуєтеся з ложки. Папуся і доця"; "золоті слова"; "Зі святом Трійці"; "Зі святом Трійці і Днем Батька! І всіх медиків - з професійним святом!
, - відповідають вони.

Сьогодні, 20 червня, країна святкує День батька. Традиція святкування цієї дати саме в третю неділю червня пішла з США, і була покладена Сонорою Смарт Додд в 1910 році. З двадцятого століття його святкує більшість держав світу.

Раніше повідомляли, український боксер Берінчик показав на чому сидить, щоб перемагати: "нехай весь світ почекає".

Як повідомляв Знай.uа, після розгрому " Миная "Луческу виклав головний секрет:" довіряю, вони ростуть...".

Знай.uа писав, поворот не туди: відомий атлет випадково під час забігу "подарував" призове місце супернику.