Українська балерина показала, як з дочкою готує подарунок для свого чоловіка Олександра Стоянова. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в Instagram.

Відома прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, народна артистка України, суддя шоу" Танці з зірками" Катерина Кухар увійшла в пул знаменитостей, які висловилися з приводу Дня батька.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 327 тисяч читачів, вона показала фотографію зі своєю дочкою Анастасією. Балерина зізналася, що сьогодні вони збирали букет для Олександра Стоянова.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Любов батька — виняткова. Вона не схожа на любов матерів, в ній мало слів. Але вона безцінна. Ми з Настюшею збирали букет для нашого тата і вплітали в нього любов ❤. Дивіться, як у нас це вийшло в IGTV. @stoianov_aleksandr, ти найкращий тато на світі!
, - зізналася вона.

Зазначимо, що 20 червня країна святкує День батька. Традиція святкування цієї дати саме в третю неділю червня пішла з США і незабаром захопила більшу частину земної кулі.

Україна почала святкувати цю дату в третю неділю першого місяця літа з 2019 року після відповідного указу Володимира Зеленського.

Нагадаємо, раніше Катерина Кухар втекла від буйволів і побачила, як чоловік чіпає змію: "я тебе благаю"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Легенда "Танців з зірками" Катерина Кухар задумалася про дітей: "це наша спадщина"

Також «Знай.uа» писав, що Катерина Кухар десь в Україні загубилася серед пристрасті і любові: "перенесемося у світ міфічних..."