Відома українська співачка Тіна Кароль нещодавно разом зі своєю командою вирушила до Казахстану. Тут співачка вже встигла дати кілька інтерв'ю на радіо, телебаченні і для місцевих youtube-каналів.

В інтерв'ю журналістці Камілі Жусуповій на KTK TV Тіна Кароль зізналася, що вперше відвідала Казахстан і була здивована ландшафтами цієї країни. Також в інтерв'ю торкнулися і особистого життя співачки, адже її приїзд якраз припав на річницю весілля з її покійним чоловіком Євгеном Огіром.

Тіна Кароль, скріншот з відео
Тіна Кароль, скріншот з відео


"Біль фантомна, вона ніколи не пройде і завжди буде повертатися. Я приймаю це випробування. Щодо річниці, я зрозуміла, що в цей день буду в Алматі. І єдине, що б він хотів, щоб я не зупинялася і не сумувала. І я подумала, що краще я буду тут з тим, що нас об'єднує фізично, це обручки, ніж я буду стояти біля могили і оплакувати. Тому я вибрала для себе прилетіти і взяти важливі речі", — розповіла вона.


При цьому Тіна Кароль розповіла, що тільки недавно почала оживати після важкої втрати. І зараз вона хоче розквітнути, як жінка, щоб можливо в її серці оселилася нова любов.

" Я всередині задаю собі питання. Я хочу закохатися? Не знаю. Не хочу. Чого я хочу? Розквітнути напевно, відчути повну силу себе, як жінки і нехай це стане маніпуляцією для інших, а для тебе це сила. Я хочу любові? Не знаю, але може бути відкрита до неї. І ось поки така куля питань без відповідей і ризикові думки. Все, що є зараз зі мною це ризикові думки. Може бути я готова до ризику", - розповіла Тіна Кароль.

Тіна Кароль, скріншот з відео
Тіна Кароль, скріншот з відео

Не могла журналістка не торкнутися і теми сина Веніаміна, який зараз навчається і живе в Англії. При цьому Кароль зізналася, що син її єдиний і важливий чоловік в житті з яким вона намагається бути другом.

"Потрібно щоб він був чесний переді мною, щоб я була для нього другом. Я так намагаюся його виховати, що він знає, що я мама, але я мама тільки тоді, коли він ну зовсім якийсь некерований, а в цілому я ему завжди друг",-розповіла вона.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
При цьому Тіна Кароль зізналася, що хотіла б щоб у неї була ще й дочка. Зараз це її одна з найголовніших мрій.

" Поки я її бачу маленькою, я не бачу її дорослою в своїй голові. Тобто якщо говорити про проекцію мрії, то так хотілося б. Я думаю, як для себе організувати це питання", - розповіла Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль здивувала зухвалим зізнанням про дану Балану: "Я Ванга чи що?"

Як повідомляв Знай.uа, Кароль в Казахстані проговорилася про почуття до Балану: "Наші серцеві струни"

Знай.uа писав, Тіну Кароль підловили на базарі серед черешні: як виглядає співачка в повсякденному житті