На "Приватбанк" поскаржився клієнт і пояснив непросту ситуацію, яка зв'язала його з фінансовою установою.

Чоловік розповів, що взяв кредит на п'ять тисяч і не повертав його протягом трьох років. У якийсь момент він вирішив віддати борг фінансовій установі, яка з незрозумілих причин перестала йому дзвонити, поскаржився клієнт на сайті Мінфина.

Коли він перевірив рахунок, то побачив, що йому слід виплатити тридцять тисяч. Згодом він дізнався, що "Приватбанк" подав до суду на клієнта і виграв без його повідомлення.

ПриватБанк, скріншот із відео
ПриватБанк, скріншот із відео

Рахунки в інших фінустановах були заблоковані. Коли чоловік зв'язався зі службою банку, йому відповіли, що рішення фінустанови не було задоволено і він винен 7,6 тисячі гривень. Гроші він виплатив, проте конфлікт з "Приватбанком" вичерпаний не був.

"Через місяці три зайшов в приват 24 і бачу борг 9000 грн з копійками і це тільки частина, а винен я ще до 15000 грн", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Попри те, що виконавча служба суду заявила, що борг вичерпано, фінансова установа говорила зворотне. Представники "Приватбанку" повідомили, що клієнт повинен ще дуже багато. Клієнт скаржився на те, що отримував погрози.

Також м'які погрози, типу ви знаєте ми продамо ваш кредит колекторам
, - повідомив він.

У підсумку з фінансовою установою конфлікт залагоджено не був. Банк періодично знижував його борг, і клієнт намагався домовитися, проте все це терпіло крах, коли він розумів що не має ніякої гарантії списання боргу.

"ПриватБанк", скріншот: YouTube
"ПриватБанк", скріншот: YouTube

"Причому що для співробітників це нормально, вони працюють не краще ніж підпільні колектора, які дзвонять і загрожують або ображають", - сказав він.

Раніше повідомляли, Українка поскаржилася на ПриватБанк після нещадної афери: "винен шарашкіним конторам гроші".

Як повідомляв Знай.uа, клієнтка Приватбанку розповіла про обман з чеками: "хто в цьому винен?".

Знай.uа писав, у клієнтки "Ощадбанку" взяли гроші за неіснуючу страховку: "стрес і зіпсований настрій".