Сьогодні, 21 червня 2021 року, почалися вирішальні матчі групи C на цьому етапі чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020).

В один час грає наша збірна з командою Австрії та Нідерланди проти Північної Македонії (19:00 за київським часом). Справи йдуть наступним чином-на першому місці знаходиться збірна Нідерландів, яка оформила дві перемоги (6 очок) у двох матчах і забезпечила собі достроковий вихід в 1/8 фіналу Євро-2020.

збірна України, скріншот з відео
збірна України, скріншот з відео

Нам необхідна перемога або нічия, щоб опинитися в наступному етапі чемпіонату.

Андрій Шевченко випустив на поле Сергія Сидорчука( Динамо), Георгія Бущана( Динамо), Олександра Караваєва (Динамо), Іллю Забарного (Динамо), Віталія Миколенка( Динамо), Миколи Матвієнка (Шахтар), Миколи Шапаренка (Динамо), Олександра Зінченка (Манчестер Сіті), Андрія Ярмоленка (Вест Хем), Руслана Малиновського (Аталанта) і Романа Яремчука (Гент).

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Рахунок у матчі відкрив гравець збірної Австрії Крістоф Баумгартнер на 21 хвилині. На жаль, але гравцям української команди не вдалося перехопити ініціативу і зрівняти рахунок у першому таймі. Футболісти пішли в роздягальні при ураженні України в першому таймі.

Нагадаємо, Україна - Австрія: найважливіший матч нашої збірної на Євро-2020 стартував

Як повідомляв "Знай.ua", "Маємо золоту середину": чи є шанси у збірної України розгромити Австрію на Євро-2020, думка експерта

Знай.ua писав, Андрій Ярмоленко розповів, чи побачать його українці у складі "Динамо": "Мені не цікаво закордоном"