Сьогодні, 21 червня 2021 року, відбулися вирішальні матчі групи C на цьому етапі чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020).

В один час грає наша збірна з командою Австрії та Нідерланди проти Північної Македонії (19:00 за київським часом). Справи йдуть наступним чином-на першому місці знаходиться збірна Нідерландів, яка оформила дві перемоги (6 очок) у двох матчах і забезпечила собі достроковий вихід в 1/8 фіналу Євро-2020.

збірна України, скріншот з відео
збірна України, скріншот з відео

Нам необхідна перемога або нічия, щоб опинитися в наступному етапі чемпіонату. Проте вже в першому таймі, на 21 хвилині збірна України пропустила гол, який забив Крістоф Баумгартнер.

Андрій Шевченко випустив на поле Миколу Шапаренко (Динамо), який був згодом замінений Марлосом, Сергія Сидорчука (Динамо), Руслана Малиновського (Аталанта), Георгія Бущана (Динамо), Андрія Ярмоленка (Вест Гем), Олександра Караваєва (Динамо), Іллю Забарного (Динамо), Віталія Миколенка (Динамо), Миколи Матвієнка (Шахтар), Олександра Зінченка (Манчестер Сіті) та Романа Яремчука (Гент).

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Наші гравці не змогли перехопити ініціативу і зрівняти рахунок у першому таймі. Футболісти пішли в роздягальні при поразці України в першому таймі. Другий тайм розпочався з великою кількістю гострих моментів біля воріт Австрії, проте поки без голів.

Збірна Нідерландів перемогла Північну Македонію з рахунком 3:0. Перший гол був забитий ще в першому таймі, на 24 хвилині - Мемфіс Депай. Далі, вже в другому таймі, з розривом в сім хвилин Джорджиньо Вейналдум оформив дубль.

Нагадаємо, Україна - Австрія: найважливіший матч нашої збірної на Євро-2020 стартував

Як повідомляв "Знай.ua", "Маємо золоту середину": чи є шанси у збірної України розгромити Австрію на Євро-2020, думка експерта

Знай.ua писав, Андрій Ярмоленко розповів, чи побачать його українці у складі "Динамо": "Мені не цікаво закордоном"