Українець запідозрив ПриватБанк у шахрайстві з авіаквитками. При цьому зазначив, що після повернення квитка повертається менше коштів, ніж було обіцяно.
Про це українець написав на сайті Мінфіну.
Так, українець розповів, що через ПриватБанк придбав авіаквиток. При цьому він скористався платною послугою гарантованого повернення 80% вартості квитка. Варто зазначити, що ціна квитка склала 6749.03 грн.

ПриватБанк, скріншот із відео
ПриватБанк, скріншот із відео

" Через невеликий час приблизно за місяць до дати вильоту Я скасовую квиток. При скасуванні увага сума повернення 3140грн!!! 3140грн від 6749.03 грн, це навіть не 50%, а 47% від суми. І це коли я заплатив близько 30$ за гарантоване повернення 80% вартості квитка", — розповів українець.

Скріншот скарги
Скріншот скарги

ПриватБанк відреагував на скаргу українця. При цьому представники банку відзначили, що це звернення було передано профільним фахівцям для більш детального розгляду. Після розгляду з українцем повинен зв'язатися співробітник банку.

Відповідь банку
Відповідь банку

Раніше повідомляли, українка поскаржилася на ПриватБанк після нещадної афери: "винен шарашкіним конторам гроші".

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа , клієнтка Приватбанку розповіла про обман з чеками: "хто в цьому винен?".

Знай.uа писати, у клієнтки "Ощадбанку" взяли гроші за неіснуючу страховку: "стрес і зіпсований настрій".