Рівно місяць тому, 22 травня відбувся фінал пісенного конкурсу Євробачення, який приніс перемогу молодій і перспективному гурту з Італії.

Тепер про них знає не тільки Європа, але і весь світ, а Майлі Сайрус, за чутками, готує з ними спільну пісню.

Гурт Maneskin недовго відпочивав після тріумфу, і вже вирушив в тур по містах Європи, і один з концертів відбувся в столиці Нідерландів - Амстердамі.

Там вони зустрілися з ведучою пісенного конкурсу, яка, за сумісництвом є б'юті-блогером. Ніккі Туторі взяла невелике інтерв'ю у артистів, і навіть зробила макіяж фронтмену Давиду Даміано.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Весь цей час вони спілкувалися, і жінка поставила солісту питання, кого він продовжує слухати навіть після завершення конкурсу, і відповідь Давида залишилася незмінною - пісню представників України.

"Я закохався в Go_A, український гурт, вони неймовірні. Я думаю про українську пісню, застрягла в моїй голові " - говорить соліст. Далі вони продовжили спілкуватися на тему Євробачення, однак, в голові у Давида Даміано була вже українська пісня, і він почав її наспівувати.

@monokate_a

тіп викупає 😎 #go_a #maneskin #shum #monokate #eurovision2021 #damianodavid

♬ оригінальний звук - monokate_a

Під час переможної прес-конференції в Роттердамі, група також говорила про любов до представників України, і вони навіть встигли подружитися.

Італійський рок-гурт стала вірусною не тільки в Італії, але і по всій Європі. Їхні пісні очолюють всі чарти, що вже зробило їх найпопулярнішими переможцями конкурсу в 20 столітті.

Наступний конкурс пройде в Італії в травні 2022 року. Що це буде за місто-поки що не ясно. Організатори намагаються знайти підходящу локацію для проведення конкурсу.

Нагадаємо, Катя Павленко з Go_A зізналася, що було між нею і лідером Måneskin: "Не буду влазити"

Як повідомляв Знай.ua, Катя Павленко з Go_A захопила природною красою: ні грама ботокса

Знай.ua писав, шлях України на " Євробаченні": як Вєрка Сердючка, Світлана Лобода та Ані Лорак запалювали найбільшу сцену світу