Відомий російський телеведучий білоруського походження, Дмитро Шепелєв знову показав маленького сина, і вирішив поговорити про актуальний зараз вид спорту - про футбол.

Новий пост чоловік опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, прикріпивши до публікації досить милий знімок.

На новій фотографії зображений його син від Жанни Фріске - Платон, якому не так давно виповнилося 8 років. Хлопчик стоїть спиною біля воріт на футбольному полі.

Справа в тому, що зараз проходить чемпіонат Європи з футболу, який через пандемію був скасований минулого року. Тому, ця тема як ніколи актуальна зараз. Була, принаймні.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Справа в тому, що в понеділок, 21 червня російська збірна вилетіла з чемпіонату, що викликало обурення з боку росіян.

"Я знаю, що більшість моїх пiдписникiв жінки. А також знаю, що більшість чоловіків сьогодні будуть обговорювати поразку збірної Росії з футболу" - пише Дмитро Шепелєв.

Також, він вирішив поцікавитися у шанувальників, як вони ставляться до цього виду спорту, і стежать вони за важливими іграми, а якщо так, то хто улюблений гравець.

Не забув і поставити головне питання, чи збираються віддавати батьки своїх діточок у футбол, якщо є така можливість.

У коментарях користувачі почали ділитися думками про поразку РФ на матчі.

"Вчора подивилися гру наших, соромно....";

"У мільйонній країні не знайшлося нормальних футболістів, соромно за країну!Треба оплачувати гонорари за підсумками гри!";

"Дзюба-красунчик!".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Вдівець Фріске Шепелєв в шортах вибачився перед фанатами: "+31 - як на Мальдівах"

Як повідомляє портал "Знай.ua" Дмитро Шепелєв підтримав спійманого на зраді дружині Білла Гейтса: "це огидно"

Також "Знай.ua" писав, що Шепелєв зізнався ,що шлюб тріщить по швах після народження малюка: "не знаходять розуміння