Відомий російський телеведучий білоруського походження, Дмитро Шепелєв знову показав маленького сина, і вирішив поговорити про актуальний зараз вид спорту - про футбол.

Новий пост чоловік опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, прикріпивши до публікації досить милий знімок.

На новій фотографії зображений його син від Жанни Фріске - Платон, якому не так давно виповнилося 8 років. Хлопчик стоїть спиною біля воріт на футбольному полі.

Справа в тому, що зараз проходить чемпіонат Європи з футболу, який через пандемію був скасований минулого року. Тому, ця тема як ніколи актуальна зараз. Була, принаймні.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Справа в тому, що в понеділок, 21 червня російська збірна вилетіла з чемпіонату, що викликало обурення з боку росіян.

"Я знаю, що більшість моїх пiдписникiв жінки. А також знаю, що більшість чоловіків сьогодні будуть обговорювати поразку збірної Росії з футболу" - пише Дмитро Шепелєв.

Також, він вирішив поцікавитися у шанувальників, як вони ставляться до цього виду спорту, і стежать вони за важливими іграми, а якщо так, то хто улюблений гравець.

Не забув і поставити головне питання, чи збираються віддавати батьки своїх діточок у футбол, якщо є така можливість.

У коментарях користувачі почали ділитися думками про поразку РФ на матчі.

"Вчора подивилися гру наших, соромно....";

"У мільйонній країні не знайшлося нормальних футболістів, соромно за країну!Треба оплачувати гонорари за підсумками гри!";

"Дзюба-красунчик!".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Вдівець Фріске Шепелєв в шортах вибачився перед фанатами: "+31 - як на Мальдівах"

Як повідомляє портал "Знай.ua" Дмитро Шепелєв підтримав спійманого на зраді дружині Білла Гейтса: "це огидно"

Також "Знай.ua" писав, що Шепелєв зізнався ,що шлюб тріщить по швах після народження малюка: "не знаходять розуміння