Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

Дівчина також активно веде свою сторінку в Instagram, і у неї більше 300 тисяч підписників. Цього разу українська знаменитість розмістила смішний ролик, на якому вона зображена за кермом автомобіля з рожевою перукою на голові.

На відео Лебідь зазначила, що помила волосся "яєчком". Мабуть, ведуча вирішила поліпшити зачіску за допомогою порад чергового афериста. Крістіна додала, що їде в салон, щоб прибрати "все це волосачество".

"Навіщо я цим помила голову?? 🙈🙈🙈" - жартівливо написала зірка.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Приколістка 😂", "Вам личить 😍😍😍", "Красуня. Так ви лялька барбі виявляється. Дуже гарно з довгим волоссям ❤️🔥", "Крістіна, ви супер 😻😸", "Вогонь 🔥🔥😍", "Їй довге волосся дуже личить, така романтична натура прямо) а ще цей рожевий колір прямо до її харатеру) сама загадка)" - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що наречена Розенка Лебідь жахнула виглядом ступень-зелені з довгими пальцями.

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь з "Аферистів в сітях" сама була шахрайкою: "На дурних студенток".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена-Крістіна Лебідь вирішила відрізати ексміністру Розенку гордість: "Не сподобалося".

Також портал Знай.uа писав, що Олена-Крістіна Лебідь показала, як розслабляється з іншим: "Невже поперло?!"