Стало відомо про інцидент, який стався в одному з аеропортів столиці. Народний депутат Микола Тищенко зірвав виліт рейсу літака.

Про це повідомив з місця інциденту журналіст Віталій Глагола на своїй сторінці в Facebook Facebook.

Справа в тому, що виліт літака Київ-Ужгород був зірваний в середу, 23 червня, і причиною цього став ніхто інший як Микола Тищенко. Він вирішив зняти ролик прямо на злітній смузі.

"Виліт з Ужгорода до Києва затримали, оскільки Коля Тищенко знімав відео з кількох дублів. Мали вилетіти о 9:30. Зараз вже 9:37, а літак навіть не поїхав по руліжній смузі" - пише обурений журнал у своєму пості.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Пост журналіста, фото: скріншот
Пост журналіста, фото: скріншот

При цьому, не можна не відзначити, що туди він під'їхав не з усіма пасажирами на автобусі, а на іншому автомобілі, який йому надали співробітники Державної прикордонної служби, і весь цей час транспортний засіб чекав, поки політик дозніме свій ролик.

Як тільки зйомки закінчилися, Микола Тищенко зайшов на борт літака, звичайно ж, останнім, адже чекали тільки його, і літак почали готувати до зльоту.

Журналісту також стало цікаво, скільки коштує подібна послуга з автомобілем у прикордонників, і чи всі її можуть замовити, або ж тільки обрані.

Пост в соціальній мережі Facebook розлетівся по мережі, і тепер назріває черговий скандал, який пов'язаний з народним депутатом.

Нагадаємо, на Тищенка накинулися після вечірки в карантин: через це нас не пускають до Європи.

Також Знай.ua писав, що Тищенко знову закотив вечірку на карантині для дружини, покруче "велюру": колони машин, десятки гостей і екіпаж копів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Микола Тищенко розповів про куму в Раді і про те, хто навчив його розуму: "тебе назвали д*рій".