Британського благодійника обдурили українські жінки.

Ця історія з'явилася на сайті BBC. П'ятдесятирічний обдурений, ймовірно, відмовився називати своє ім'я і його справжнє ім'я поміняли на Джеймс. Він був працівником благодійної організації, який приїхав в нашу країну шість років тому для допомоги дітей переселенців.

У роботі Джеймсу допомагала перекладача Юлія. Протягом декількох місяців він курсував туди і назад, поєднуючи волонтерську роботу в Одесі з постійною роботою у Великобританії.

Тієї зими через сильний снігопад їх робота в Одесі була зупинена. Робити було особливо нічого, тому Юлія припустила, що іноземець може піти на побачення з однією з її подруг. Її звуть Ірина, вона родом з Донецька.

Різниця у віці становила 20 років, але, за словами Джеймса, це не завадило пристрасному роману. Пара гуляла кілька вечорів поспіль, насолоджуючись нічним життям Одеси.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Ірина не знала англійську на достатньому рівні, тому він змушений був тримати перекладачку Юлію поруч із собою, за що вона отримувала 150 доларів на день.

Фото: BBC

Проте Українка відразу сказала, що інтимних відносин між ними може бути тільки після заміжжя. Британець порахував це високим моральним стандартом.

Чоловік хотів забрати її до Британії, однак у неї не вийшло туди виїхати через бюрократичну тяганину. З цієї причини Джеймс пішов на радикальний крок: звільнився з роботи, обміняв будинок.

Однак коли гроші прийшли в Україну йому запропонували дивну схему: він повинен покласти гроші на рахунок її подруги Христини, яка працює організатором весіль. А коли він спробував їх забрати, стало відомо, що він повинен укласти фіктивним шлюб з Христиною. Таким чином аферисти змогли забрати половину майна майбутнього будинку. До того ж його обдурили на покупці будинку.

Фото: BBC

У підсумку він провів весілля з Іриною, яка коштувала в кілька разів більше. На все чоловік витратив 250 000 доларів: дві третини його заощаджень.

Раніше повідомляли, українка поскаржилася на ПриватБанк після нещадної афери: "винен шарашкіним конторам гроші".

Як повідомляв Знай.uа , клієнтка Приватбанку розповіла про обман з чеками: "хто в цьому винен?".

Знай.uа писати, у клієнтки "Ощадбанку" взяли гроші за неіснуючу страховку: "стрес і зіпсований настрій".