"Холостяк" Михайло Заливако розповів про зраду собі. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Харківський бізнесмен і головний герой останнього сезону найромантичнішого реаліті-шоу у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві. Після одинадцятого сезону "Холостяка" кількість підписників на його офіційній збільшилася до 204 тисяч. Там він публікує різні фотографії з життя з Ганною Богдан, а також ділиться своїми думками.

Нещодавно він опублікував пост, на якому розповів про самоповагу. Свої думки він супроводив фотографією з Каппадокії, в якій він відпочивав разом з Ганною Богдан.

Хочу ось трохи написати про зраду собі. Може у когось і було таке відчуття, коли тебе вивертає на моменті це зробити. Ну наприклад, ти щось не любиш, але коли ти в компанії, то без проблем погоджуєшся під думкою більшості. Ти можеш розповідати, що фу, я з цим чортом навіть спілкуватися не буду, а потім бац! І вони вже найкращі друзі
, - повідомив він.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

При цьому Заливако розповів, що він завжди говорив про те, що йому не подобається, а також він ніколи не змінював думку в залежності від кон'юнктури.

Як кажуть "тримайте марку" до кінця, че ви починаєте?🤣 Більше негативу-це цікавий стан, в якому правда немає ні сенсу, ні розвитку
, - розповів він.

Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "зайчика": "одумайтеся, люди!" Обраниця "Холостяка" вперше поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образи в особистих повідомленнях.

Нагадавши, Анна Богдан відповіла на найбільш каверзне питання: Це зводить з розуму "Холостяка" Заливако.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля " Зайка "з" Холостяка "проговорилася про смертельну хворобу:"ніхто не застрахований". Дівчина торкнулася дуже важливу тему в соцмережах-онкологію.