Стало відомо про те, якою буде погода в кінці робочого тижня. Жарко буде не тільки в барах ввечері, але і на вулиці - 30-36 градусів тепла.

Про це Наталка Діденко написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де розповіла, чого очікувати від крайнього робочого дня.

Протягом дня буде від 30 до 36 градусів тепла, і тільки жителі півдня відчують більш свіжу погоду - 27-30 градусів.

Істотних опадів у п'ятницю не буде, хіба що трохи в південній частині і на Заході покапає.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У Києві знову спека. Вдень очікується від 32-35 градусів тепла, і без будь-яких опадів. Вітер очікується невеликий, тому, відразу після робочого дня можна вирушати на прогулянку.

На вихідних в Україну ж прийде вже холодний атмосферний фронт, які за собою принесе Як дощі, так і грози. Температура повітря трохи опуститься, зокрема в західних регіонах в суботу, а в неділю в північних областях.

Погода в Україні 25 червня, фото: Наталка Діденко
Погода в Україні 25 червня, фото: Наталка Діденко

Ближче до понеділка буде вже 25-29 градусів тепла, і тільки на Сході близько +28+31.

"А поки уважно вивчаємо форму морської зірки - так найкомфортніше лежати на підлозі при такій синоптичній ситуації)" - радить Наталка Діденко.

Нагадаємо, що раніше синоптики передбачали, що Червень буде дощовим, але, при цьому досить спекотним. Так і відбувається.

Липень, судячи з прогнозу, буде дощовим, з комфортною температурою повітря.

Нагадаємо, що Українське місто через зливу перетворилося на Венецію, доводиться плавати на човнах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", можливі шквали і потужний град: в Україні на кілька днів істотно зіпсується погода, прогноз синоптика

Також, "Знай.ua" писав, що в Україну нарешті прийде довгоочікуване потепління, синоптик Діденко визначила найкращий час для городу і прогулянок