З великої і сонячної Одеси, де вже відкрито пляжний сезон і відпочиваючі з туристами проводять свої літні відпустки, прийшли доволі тривожні новини гастрономічного характеру. Цього разу мова піде не про якість продуктів, а про сервіс який надають, навіть "додають" одеситам.

Так, в одному з магазинів покупці в чеку виявили "додаткову плату" на кілька десятків гривень. Ніхто так і не зміг пояснити, що ж це за "бонусна" сума, і навіщо її ставлять в чек.

Про це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Супермаркет, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Супермаркет, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

"Магазин #Таврія_В. У кінці чека напис "Надбавка 37,98 грн". Покупці покликали адміністратора, вона не змогла пояснити, за що надбавка. Сказала, що іноді вискакує в чеках. Гроші покупцям повернули. Будьте уважні! #Одеса", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Чек з додатковою платою, скріншот: Telegram
Чек з додатковою платою, скріншот: Telegram

Також до публікації автори додали фотографію, на якій червоними кружечками виділили невідомі особи. Так, виявилося, що в чеку додатково поставили ще майже 38 гривень. На щастя, гроші покупцям повернули. Тепер наші читачі повинні запам'ятати, що в магазинах, а особливо в супермаркетах потрібно бути особливо уважними і перевіряти кожну суму, зазначену в чеку.

Раніше повідомляли, українець з карткою "ПриватБанк" отримав десятикратне обмеження рахунку: "Змушують себе душити...".

Як повідомляв Знай.uа, українець взяв кредит у ПриватБанку і залишився "голим": "Погрожували і ображали".

Знай.uа писав, обурений українець звинуватив ПриватБанк в махінаціях з поверненням авіаквитків: "Це навіть не 50%, а 47% від суми".