Українці скаржаться на сервіс одного з найбільших державних банків країни "ПриватБанк". Цього разу мова піде про кредитні ліміти. Так, звичайно, кредитна карта - іноді, справжній порятунок, особливо в таких тривожних реаліях 2021 року. Однак, іноді, це буває ще й дуже сумно.

Банк може прийняти рішення видати кредитну карту, але ліміту там просто не виявиться, або навпаки постійно підвищувати ставки. У таку ситуацію потрапила українка, про що і вирішила написати відразу на відомий портал для відгуків, де закликала "поважати себе і зберігати спокій".

Про це стало відомо завдяки новому зверненню клієнтки "Приватбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

"Вдруге починаю користуватися послугами даного банку і одне розчарування. Мені потрібна була карта для оплат в інтернеті, плюс здався зручним додаток "приват24" з різними сервісами.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Коли оформляла карту мені встановили кредитний ліміт (який я не просила). Картою активно користувалася практично щодня, за місяць по карті пройшла сума в кілька разів більше встановленого ліміту. Вчора прийшла смс-ка що переглянули кредитний ліміт і встановили "0".

Питається навіщо ви встановлюєте ліміти які вас не просили, потім коли клієнт починає користуватися наданою "послугою" ви "переглядаєте" ліміт (хоча у мене за цей місяць нічого не змінилося, в моїй кредитній історії теж) і тепер я вийшла "боржником".

Нікому не раджу зв'язуватися з даними банком, так як вони швидше вам і зіпсують вашу кредитну історію та й просто якщо ви цінуєте свій спокій і поважаєте себе.", - пише клієнтка фінустанови.

Раніше повідомляли, українець взяв кредит у ПриватБанку і залишився "голим": "Погрожували і ображали".

Як повідомляв Знай.uа, українець поповнив карту в терміналі Приватбанку і отримав помилку: "Не видав жодного попередження".

Знай.uа писав, українець з карткою "ПриватБанк" отримав десятикратне обмеження рахунку: "Змушують себе душити...".