У спортзал, де тренується скандально відомий нардеп від партії "Опозиційна платформа - За життя" Ілля Кива, прийшли представники ДБР і офісу Генпрокурора. Все через те, що політик одягав шапку з радянською символікою.

Як повідомляє PavlovskyNews, коли прийшли правоохоронці, Кива знову одягнув цю шапку.

До речі, покарання за поширення комуністичної символіки загрожує і тренеру нардепа. У січні він разом зі своїм тренером записав відео про подвиги радянської армії. Іллю Киву запросили 30 червня до Генпрокуратури для допиту.

Пізніше в Офісі генпрокурора спростували слова політика, передає "Сьогодні".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Повістки про виклик в Офіс генерального прокурора на допит в якості свідків у кримінальному провадженні за фактом поширення комуністичної символіки (ст.436-1 КК України) вручено іншим особам", - йдеться в повідомленні.

Все почалося з того, що депутат опублікував у соцмережі фото в шапці і написав: "Нацисте, заарештуй мене! З цією зіркою, мій дід, різав глотки фашистам!"

скріншот

Раніше ми писали про те, що Іллю Киву застали зненацька з питанням про суди і мільйони: "Не варте виїденого обличчя".

Нардеп різко відреагував на намір Спеціалізованої антикорупційної прокуратури конфіскувати у нього 1,2 млн доходів від жомової ями.

Нагадаємо, Кива, Третьякова, Рудик та інші нардепи назвали зарплати для гідного життя українців: від 5 до 36 тисяч.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ілля Кива показав чудеса ораторського "таланту" під Радою: "Помурчати-підринчати".

Також портал Знай.uа писав, що Жан Беленюк зняв на камеру сутичку Тищенка і Киви в Раді: "У Греко-римській боротьбі перемагає...."