У четвер, 24 червня, стало відомо про те, що уряди України і Китаю вже готуються до угоди про безвізовий режим між двома державами.

Про це заявив посол Китаю в Україні Фань Сяньжун на прес-конференції в Києві, передає Інтерфакс-Україна.

"Зараз ми активно працюємо над тим, щоб підписати міжурядову угоду про безвізовий режим між Китаєм і Україною", - сказав Фань Сяньжун.

Ухань, Китай, коронавірус, фото: Getty Images
Ухань, Китай, коронавірус, фото: Getty Images

За словами посла, підписання такого документа створить максимальні зручності для поїздок громадян двох країн і сприятиме взаєморозумінню і взаємовигідній співпраці між державами.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Польща посилила правила в'їзду – українські тести не визнаватимуться. Уряд Польщі вводить зміни в правила в'їзду в країну. Так, тепер тести на коронавірус, зроблені поза Шенгенською зоною, не дійсні.

Нагадаємо, Володимир Зеленський зібрався змінити обличчя України: "Ти в якому світі живеш?!" Президент зазначив, що поступово наша держава стає більш сучасною, мирною і успішною.

Як повідомляв портал Знай.uа, відпусти близько: де українці зможуть відпочити влітку крім дачі. Стало відомо, які країни готові прийняти українських туристів і надати їм повноцінний відпочинок.

Також портал Знай.uа писав, що з початку введення безвізового режиму понад 50 мільйонів громадян України скористалися спрощеним порядком поїздок до країн ЄС.