Дружину Меладзе Брежнєву в білій сукні запідозрили у вагітності: "Чекаєте поповнення?"

Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Нещодавно знаменитість виставила невелике відео з килимової доріжки музичного Міжнародного фестивалю "Жара", позуючи серед декорацій у вигляді золотих джунглів.

Так, артистка приміряла для світського заходу довгу білосніжну сукню з розрізами на стегні і животі, а також глибоким декольте. Зірка блиснула стрункою фігурою, доповнивши образ нюдовим макіяжем і зачіскою з зібраними назад волоссям.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наташа Корольова несподівано показала Тарзана з маленьким хлопчиком: "Поповнення"

Відома російська співачка Наташа Корольова, яка родом з України, похвалилася талантом свого чоловіка - танцюриста і стриптизера Сергія Глушка (Тарзана).

На своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям стежать 1,4 мільйона читачів, Наташа Корольова опублікувала відео зі своїм чоловіком і маленьким хлопчиком. Вона також показала картину, намальовану Тарзаном.

Дружини П'ятова, Степаненка і Кривцова потужно підтримали збірну України: "Моя мама теж могла бути ультрас"

Як відомо, Україна вийшла в плеф-офф Євро-2020, і вже готується до наступного поєдинку на полі. Таке сталося вперше в історії.

Наступний поєдинок пройде зі збірною Швеції в Глазго, 29 червня. Третій гол шведів практично вивів цю команду на Україну (інакше, за рахунку 2:2 – українці зіграли б проти іспанців).

Після цього, півзахисник збірної України Тарас Степаненко розповів про те, як їх підтримували українці, зокрема, дружина і мама.

У Києві водій трамвая не витримав + 47 градусів в кабіні і втратив свідомість

У Києві в одному з трамваїв стався нещасний випадок – водій не витримав сильної спеки і втратив свідомість прямо під час руху по маршруту.

Так, 23 червня в трамваї з бортовим номером 5639 температура повітря піднялася вище +47 градусів, і з цієї причини водієві стало погано. Мабуть, в транспорті був відсутній кондиціонер. Користувачі соцмережі уточнили, що мова йде про маршрут №3.

Варто зазначити, що про інших постраждалих інформації немає. Водієві ж допомогла прийти в себе колега із зустрічного трамвая. Жінка запропонувала йому таблетки і воду, які поліпшили самопочуття водія.

Львівські медики врятували життя одномісячного немовляти: проковтнув зеленку і…

У п'ятницю, близько 15:00 в Львівську обласну клінічну лікарню поступила 1-місячна дитина з раною в роті.

Травма дитини здивувала навіть досвідчених медиків-у хлопчика в роті не було живого місця і було багато нальоту. Він навіть не міг плакати через хриплість голосу. Після цього лікарі викликали інфекції через підозру на дифтерію і зусиллями двох команд їм вдалося врятувати життя немовляти.

Лікарня, фото: скріншот з відео
Лікарня, фото: скріншот з відео