Президент України Володимир Зеленський розповів про конкурентів на виборах, і з ким збирається змагатися найближчим часом.

Новий пост він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де розставив все по поличках.

На знімку президент сидить у дворі за столом в синьому костюмі, а зроблена фотографія була під час інтерв'ю, яке він днями дав Наталії Мосейчук.

"У мене немає жодного конкурента серед політиків на майбутніх президентських виборах. Мої головні "суперники" - бідність громадян, війна на Донбасі і погана інфраструктура " - коротко і лаконічно заявив гарант держави.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Це цитата з інтерв'ю, яка відмінно підійшла для нової публікації. І ці "суперники" - це те, що президент збирається змінити найближчим часом, якщо вийде.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Також, в даному інтерв'ю Володимир Зеленський поговорив про РНБО, Порошенка, а також швидку зустріч з президентом Сполучених Штатів Америки - Джо Байденом.

Обговорять вони безпеку країни, Північний потік, Донбас, анексію Кримського півострова і ряд економічних питань. Багато хто вважає, що ця зустріч може стати початком чогось великого.

Не впевнено він відповів стосовно другого терміну. Вважає, що це залежить далеко не від нього, а від самих українців. Якщо вони цього захочуть і проголосують - так і буде. Зараз планує встигнути зробити деякі речі, і як думає сам Володимир Зеленський, він встигне завершити всі справи вчасно.

Раніше ми повідомляли, що Зеленський висловився щодо збірної України після поразки Австрії на Євро-2020.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський представив план заходів на День Незалежності України 24 серпня.

Також "Знай.ua" писав, Зеленський сказав, коли закінчить будувати українські дороги. Зеленський заявив, що відповідає за якість доріг