У понеділок, 21 червня, президент України Володимир Зеленський звернувся до нашої збірної з футболу, яка в цей день програла поєдинок з Австрією на Чемпіонаті Європи 2020.

Як відомо, матч завершився з рахунком 1:0 на користь австрійців. Президент вирішив підтримати українських футболістів і написав надихаючий пост у соцмережі Instagram.

"Гра. Непроста, емоційна, виснажлива. Гра, яка тримала всіх нас у напрузі з першої до останньої хвилини. Так, не все вдалося. Але в нас точно ще є шанс. Віримо і продовжуємо підтримувати нашу збірну!Тільки вперед! Слава Україні!" - заявив глава держави.

" Та яка там гра, Вова... Дерев'яні солдатики краще б зіграли 🤦🤦🤦", "Слів немає, одні емоції...", "Таке відчуття що грала Молдова з Австрією 😢😢😢 прикро що хлопці не грали як зазвичай", - написали коментатори.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що 21 червня Україна програла вирішальний матч проти Австрії на Євро-2020: третє місце і шанс на вихід в 1/8.

Нагадаємо, "кричущий" Шевченко став мемом на Євро-2020: вірив у збірну України до останнього. Фотограф зафіксував найцікавіший момент сьогоднішнього матчу України проти Австрії.

Як повідомляв портал Знай.uа, українські фанати "зчепилися" з австрійцями перед матчем збірних на Євро-2020: "Путін х*йло" і обіймашки.

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Ярмоленко розповів, чи побачать його українці у складі "Динамо": "Мені не цікаво закордоном".