Відомий український телеведучий програм "Всюди Люди" і "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Анатолій Анатоліч часто радує шанувальників новим фото на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежить більше 180 тисячі користувачів.

Цього разу телеведучий дав інтерв'ю, в якому розповів про спільну відпустку з Оленою Зеленською і дружбу зі Світланою Лободою.

Про це стало відомо завдяки програмі "Неймовірна правда про зірок" каналу СТБ, випуск якої вже доступний в мережі YouTube.

Виявляється, Анатоліч ще до президенства Володимира Зеленського хотів взяти у нього інтерв'ю, але не склалося через важливе рішення в його кар'єрі. А ось з дружиною нинішнього презиента країни вдалося навіть з'їздити в спільну відпустку.

Олена Зеленська, фото: Facebook
Олена Зеленська, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"В останні роки ми більше спілкувалися з дружиною Володимира Зеленського Оленою. Чотири роки тому ми їздили до Польщі на концерт Maroon 5 на двох машинах. Моя дружина, дружина Володимира Зеленського Олена, дружина Саші Пікалова Іра. Такі, дорожні пригоди, було кльово",- розповів Анатоліч.

Також шоумен спростував чутки, що співачка і друг сім'ї Світлана Лобода доклала руку до його успіху в кар'єрі.

"Ні, відразу ні. Це мій дуже близький друг, близька подруга моєї дружини. Коли Свєта була вагітна другою дитиною Тільдою, ми багато провели часу в Лос-Анджелесі. Гуляли біля океану, це абсолютні моменти щастя. Наші діти, Євангеліна, Світлана з животом. Один з найкращих спогадів мого життя", - зізнався телеведучий.

Нагадаємо, раніше Арсен Мірзоян розкрив правду про роман з новою "Холостячкою" Златою Огневич: "приймаю душ, згадую..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Майбутній тато Анатоліч начепив треуголку і втік до лісу: Толі Джек Горобець, Толі Наполеон

Також «Знай.иа " писав, що "Вибір кожного": ведучий "Сніданок з 1+1" Анатолій Анатоліч заговорив про шлюб без дітей, вагітна дружина присіла біля вікна