В основному Telegram-канал "Чорний Список" публікує фотографії та відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

Однак іноді мова заходить і про більш соціальні події в одному з міст. Наприклад, українець зовсім недавно помітив, як в "Сільпо" продавці не встигають прибирати прострочений товар з полиць і "сподіваються" продати гнилі помідори. А зараз в Інтернеті з'явився кумедний знімок з маршрутки №15 в Харкові, на якій зображений пасажир разом з дверима даного автомобіля.

маршрутка в Дніпрі, скріншот з відео
маршрутка в Дніпрі, скріншот з відео

"Сервіс по-миколаївськи. Проїзд по 7 грн, але можливо доведеться ловити собою двері. Маршрутка №15. На пасажира вивалилися двері. # Миколаїв", - йдеться в публікації.

Більшість користувачів в коментарях не здивував даний факт. Більше того, вони прикували свою увагу саме до ціни на проїзд, що становить сім гривень. Хтось пише, що в Дніпрі люди їздять вже по 10 грн в одну сторону, а хтось дивується факту, що в Одесі проїзд дешевше, ніж в Краматорську, Донецька область.

Пасажир з дверима, скріншот: Telegram
Пасажир з дверима, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"7 грн ще дешево) Скоро за 10 грн пасажири штовхати буду цю рухлять) і обов'язково в масочках", "Тю, викинув двері на дорогу і їдь собі далі спокійно", "В Одесі проїзд дешевше, ніж в Краматорську... Абзац...", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Telegram (Пасажир з дверима)
Коментарі, скріншот: Telegram (Пасажир з дверима)

Нагадаємо, за красиві очі? Українці в супермаркеті отримали в чек "додаткову плату", персонал розводить руками

Як повідомляв "Знай.ua", українець купив батон для бутербродів і познайомився з вусатим гостем: "В коробочці..."

Знай.ua писав, українець виявив вусатого нахаба в їжі з доставки: ще й лапками ворушить