Відома українська телеведуча, зірка телевізійного проекту "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,6 мільйона чоловік.

Її чоловік, теж знаменитий телеведучий Юрій Горбунов, теж любить викладати різні фотографії і відео у себе на акаунті з мільйоном передплатників.

Юрій Горбунов і Катя Осадча, фото: Instagram
Юрій Горбунов і Катя Осадча, фото: Instagram

Ще кілька днів тому подружжя відпочивало в Одесі, вчора чоловік показував, які книги придбав на "Книжковому Арсеналі", а вже зараз знову відправляються в одне з українських міст.
Цього разу Юрій з Катериною вирішили вирушити до Львова на один з фестивалів. Доберуться до західного регіону телеведучі на літаку.

"Львів чекає!! #Львів #леополісджазфест #літо #джаз", - пише Юрій Горбунов у публікації.

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

"Приємно дивитися на вас🔥🔥👏👏😍❤️❤️", "Катя гарнюня😍", "Які ж Ви чудові❤️", "Відразу видно дві ідеальні половинки одного цілого, удачі вашій чудовій родині❤️", "Дуже радісно за вас! Дві яскраві особистості, З'єднані любов'ю! Від вас йде світло!", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, Катерина Осадча засумувала за минулим: без Горбунова і вагітного живота

Як повідомляв "Знай.ua", Юрій Горбунов "втік" від вагітної Каті Осадчої заради паперу: "Купіть, не пошкодуєте"

Знай.ua писав, Катя Осадча у фартусі показала "вагітний" футбол: "Програма максимум"