Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору. Нещодавно 33-річна Нікітюк показала у своїх Insta Stories, як вона проводить літні дні на дачі. Так, ведуча похвалилася, які смаколики може собі дозволити, незважаючи на струнку підтягнуту фігуру.

Леся Нікітюк, скріншот з Insta Stories

До речі, багато дівчат дотримуються суворих дієт, щоб до літа привести тіло до ладу і комфортно себе почувати на пляжі. Однак, Леся не обтяжує себе цим і насолоджується смачною їжею на відпочинку.

скріншот з Insta Stories Лесі Нікітюк

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Нікітюк продемонструвала басейн і фруктові дерева біля її будинку.

скріншот з Insta Stories Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк в купальнику показала гігантський живіт та стала мемом: ось як потрібно веселитися влітку.

Нагадаємо, Леся Нікітюк повернула Instagram і закрила рота хакеру: "Розумію, хто це зробив".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк з обличчям Гордона перелякала українців у Іnstagram: "П**да тобі".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк зізналася, що заробляє більше за хлопця: "Ф*гово однозначно". Телеведуча задалася питанням, як зберегти відносини з хлопцем, який заробляє менше, ніж дівчина.