Популярна українська виконавиця репу Alyona Alyona не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 420 тисяч осіб.

Дівчина продовжує викладати різні знімки, на яких постає оголеною, пародіюючи ту чи іншу знаменитість. Зараз Alyona Alyona опинилася на узбіччі дороги, в купальнику, з надувним кругом і написом "до моря". Дівчина вирішила поділитися лайфхаками, які можуть врятувати будь-кого від спеки, яка зараз всюди-вдома, на вулиці, на роботі.

Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official
Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official

Перша корисна порада при спеці від Alyona Alyona - відсутність сексу, коли на вулиці 36 градусів тепла.

"Липкої камасутри вам тільки не вистачало", - додала виконавиця.

Потім вона розповіла про маршрутки, Зайшовши в які ви опинитеся прямо в лазні за вісім гривень. А якщо ви раптом забули з собою віник, метро вам на допомогу, за словами реперші. Лід - один з кращих друзів людини під час спекотної спеки. Його можна додати всюди, включаючи нижню білизну, напої, взуття, в кишені або за комір. Не варто носити "важку" одяг у вигляді джинсів, сорочок та іншого.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Якщо не хочете організувати несанкціонований водоспад, не піднімаємо руки більше ніж на 45 градусів вгору", - додала Alyona Alyona.

"А ще як варіант можна затиснути в руках жменю діамантів і можна ще довго відчувати прохолоду, адже діаманти довго нагріваються😜", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, Alyona Alyona в своє 30-річчя видала плани на наступний рік: "Схуднути на 29 кіло"

Як повідомляв "Знай.ua", Alyona Alyona ледве впихнула форми в червоне бікіні і засумнівалася: "Брати чи не брати?"

Знай.ua писав, пишна Alyona Alyona роздяглася заради скривджених чоловіків: "Чуєш ти, бовдур"