Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 7 мільйонів чоловік.

23 червня 2021 року в Росії стартував музичний фестиваль "Жара", на якому була присутня і Кароліна. Вона зазначила, що в нинішньому році з особливим трепетом готувалася до цього заходу, адже протягом декількох місяців разом з командою створювала унікальне шоу для кожної з пісень.

Ані Лорак, скрін, відео YouTube
Ані Лорак, скрін, відео YouTube

"Глибокий номер #Наполовину був придуманий @german.nenov, який спеціально прилетів з Києва, щоб стати частиною незабутнього перфомансу. Чуттєва #Роздягнена, яка за місяць з моменту виходу стала улюбленою і очікуваною на кожному концерті❤️ від @sasha___selivanova. І, звичайно ж, #дзеркала в сольному виконанні", - пише Ані Лорак в публікації.

Ані Лорак, скріншот: Youtube
Ані Лорак, скріншот: Youtube

Однак згодом, вже наступного дня фестиваль був скасований. Тому з 24 по 27 червня він не відбудеться. Це сталося через обмеження, які були введені постановою губернатора Московської області.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Кожен номер прекрасний і красивий по своєму..❤️ Вже по кілька разів із захопленням переглядаю всі три! Дякую всім, хто причетний до цієї неймовірної роботи! У кращої артистки - найкраща Команда! ❤️❤️❤️", - написав один з користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Ані Лорак у золотистій сукні показала Мурату, що він втратив: "Шикарний"

Як повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак, Тіматі і Настю Каменських запідозрили в плагіаті, нота в ноту: "І так зайде!"

Знай.ua писав, Ані Лорак розкритикували шанувальники: "Обличчя, як маска"