Українцям почали повертати затримані зарплати: скільки "трудяг" потрапили в категорію щасливчиків

Менше ніж за тиждень органи державної виконавчої служби стягнули на користь 977 працівників 13,3 млн грн заборгованості з виплати заробітної плати. Про це повідомила пресслужба Міністерства юстиції України.

Каса банку, фото Знай
Каса банку, фото Знай

Після аномальної спеки Львів накрила потужна буря: місто залишилося без світла та електротранспорту

У п'ятницю, 25 червня, справжня буря почала трощити літні тераси кафе і зносити людей з ніг. Через дощ і шквальний вітер у місті вимкнули світло і зупинили електротранспорт. Численні відео негоди у Львові з'явилися в мережі.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Негода у Львові, Варта Львів
Негода у Львові, Варта Львів

85% українців отримають субсидію автоматично, 15% відмовлять: хто менше заплатить за комуналку в липні

Стало відомо, що протягом наступних днів для двох з половиною мільйонів домогосподарств в автоматичному режимі перепризначать субсидію на оплату ЖКГ.

Субсидії, скріншот: YouTube
Субсидії, скріншот: YouTube

Ляшко роздягнувся в прямому ефірі і розповів про смердючі шкарпетки, труси і сорочки: кадри зі студії

Найепатажніший політик України Олег Ляшко знову здивував публіку. Радикал вирішив роздягнутися просто в прямому ефірі, і запропонував скинутися трусами для влади.

Олег Ляшко, фото: Facebook
Олег Ляшко, фото: Facebook

Верховна Рада зробила "святкове" замовлення на 23 млн: сувеніри, декор дзеркал і десятки телевізорів

Схоже, до святкування 25 річниці Конституції України VIP-установи нашої країни готуються з обіцяним розмахом. І останні замовлення тому підтвердження. Парламент встигає закупити не лише сувенірну продукцію і подарунковий годинник, а й 77 нових телевізорів і декілька копіювальних апаратів, вартістю понад 1,5 млн.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ