Молода модель і переможниця "Супер Топ-моделі по-українськи" Таня Брик частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram всілякими корисними відео і текстами, а також оголеними фотографіями і просто своєю красивою зовнішністю.

Зараз вона роздяглася і залізла під ковдру після того, як зробила вакцинацію, щоб пояснити навіщо це зробила. Дівчина зізналася, що її набридли коментарі, в яких йдеться саме про щеплення, зроблене моделлю в один із днів. Тому Таня вирішила розповісти, навіщо ж це зробила.

Таня Брик, фото: пресслужба "Нового каналу"
Таня Брик, фото: пресслужба "Нового каналу"

Наприклад, Брик зазначила, що до останнього не хотіла вакцинуватися, але розуміла наявність серйозних факторів, через які все ж потрібно це зробити. По-перше, переможниця переживає через здоров'я сім'ї, так як у неї велике коло спілкування, а її батько зовсім недавно переніс хіміотерапію.

Таня Брик, фото: Instagram
Таня Брик, фото: Instagram

По-друге, відомо, що зараз дуже багато країн запитують моделей пройшли вакцинацію.

"Я ще хочу продовжувати свою модельну кар'єру і розумію, що для виїзду за кордон мені потрібно бути щепленою. Мені вже набрид цей карантин. Як я зробила вакцину. Мабуть самий задається питання. Я МЕДПРАЦІВНИК І НАМ ВАКЦИНУВАТИСЯ НАЛЕЖИТЬ. Так-так, мені не платили за пост (привіт диванним критикам)", - додала Таня Брик.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, переможниця СТМПУ Таня Брик поділилася шикарною заміною суші та ролів: швидко, смачно і корисно

Як повідомляв "Знай.ua", переможниця "СТМПУ" Таня Брик мало не влаштувала бійку з Аллою Костромічовою: "Так довго чекала"

Знай.ua писав, напівгола переможниця "СТМПУ" Таня Брик зізналася в гріхах багатьох дівчат: "1-2 рази на тиждень"