Молода модель і переможниця "Супер Топ-моделі по-українськи" Таня Брик частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram всілякими корисними відео і текстами, а також оголеними фотографіями і просто своєю красивою зовнішністю.

І якщо раніше дівчина ділилася рецептом своєї любові, cпрінг-ролів, на приготування яких йде всього десять хвилин часу, то зараз знаменитість розповіла, як приготувати страву, яка підійде і для повсякденного обіду, і для подачі до святкового столу.

Таня Брик, фото: Instagram
Таня Брик, фото: Instagram

Йтиметься про тунець з овочами в духовці - про ароматну, ситну, не жирну і не кістляву рибу, з якої виходять неймовірно корисні, низькокалорійні і смачні страви.

"Плюс цієї страви в тому, що воно готується швидко і дуже просто. Головне - стежте за духовкою. Тунець важливо не перетримати-він зовсім не жирний і може пересушити. Овочі, до речі, можна замінити будь-якими іншими", - поділилася Таня.

Таня Брик, фото: пресслужба "Нового каналу"
Таня Брик, фото: пресслужба "Нового каналу"

Для приготування цієї страви нам знадобиться філе тунця в кількості одного-двох стейків, 400 грамів цвітної капусти, стільки ж печериць, два батата, один цибулька, три зубчики часнику, за смаком можна додати італійські трави, сіль, суміш перців і паприку. Також нам потрібен соєвий соус-3 столові ложки, і 2 столові ложки олії з гарбузового насіння.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Приготування починається з філе тунця, яке слід промочити, висушити, використовуючи паперові рушники. Далі чистимо батат і нарізаємо його кружечками. Печериці миємо й ріжемо навпіл, потім розбираємо кольорову капусту і нарізаємо невеликими шматочками, тоді як цибуля - півкільцями.

Таня Брик, скріншот: Youtube
Таня Брик, скріншот: Youtube

Далі беремося за глибоку каструлю. У ній потрібно змішати італійські трави, часник, суміш перців, сіль, паприку, масло і соєвий соус. Туди ж додаємо батат, цибулю, гриби і капусту. Перемішуємо інгредієнти, щоб дозволити овочам просочитися соусом.

На наступному етапі нам знадобиться деко, які застилає фольгою, і викладаємо на нього філе тунця і овочі. Відправляємо його в розігріту до 180 градусів духовку десь на тридцять хвилин. Уже готову страву можна подавати, нарізаючи його поперек волокон. Викладаємо овочі, а на них - шматочки риби.

Таня Брик, фото: Instagram
Таня Брик, фото: Instagram

Нагадаємо, переможниця СТМПУ Таня Брик поділилася шикарною заміною суші та ролів: швидко, смачно і корисно

Як повідомляв "Знай.ua", переможниця "СТМПУ" Таня Брик мало не влаштувала бійку з Аллою Костромічовою: "Так довго чекала"

Знай.ua писав, напівгола переможниця "СТМПУ" Таня Брик зізналася в гріхах багатьох дівчат: "1-2 рази на тиждень"