Відома американська модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер частенько радує своїх шанувальників всілякими гарячими знімками на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 240 мільйонів чоловік.

23-річна знаменитість досягла чималого за короткий життєвий проміжок часу.

Кайлі Дженнер / фото: instagram.com/kyliejenner/
Кайлі Дженнер / фото: instagram.com/kyliejenner/

Адже їй вдалося відкрити особистий бренд і заробити на ньому більше мільярда доларів, народити дочку Стормі Вебстер, взяти участь в реаліті-шоу під назвою "Сімейство Кардашьян" і опинитися на першій позиції, ставши найпопулярнішою блогеркою на просторах Instagram.

Зараз Кайлі Дженнер опинилася на природі, демонструючи свою вишукану фігуру в чорній сукні і зеленій білизні з кросівками.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вона працювала💚", - написала популярна американська модель у публікації.

Кайлі Дженнер, фото з Instagram
Кайлі Дженнер, фото з Instagram

"Я сумую за тобою", "Така мила і красива", "Красива💗💗💞💞💖", "Ніхто не може впоратися з несправністю гардероба так само добре, як ти", "Великі с*ськи", "Чудово, Дженнер😍😍😍", "Завжди чудова😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Кайлі Дженнер виставила всі принади напоказ в "голому" купальнику: "Не турбувати"

Як повідомляв "Знай.ua", Каньє Уест в минулому, Кім Кардашьян підозрюють у відносинах з її наставником

Знай.ua писав, трансгендер Кейтлін Дженнер йде в губернатори Каліфорнії: батько Кайлі і Кендалл замінить Шварценеггера. Кейтлін попросила підписників жертвувати гроші на її передвиборчу кампанію.