Популярний російський гурт "Руки вверх", солістом якого є Сергій Жуков, дав грандіозний концерт у Волгограді. На концерті було досить людно і виступ пройшов на ура. Проте, "Руки вверх" після цього вирішив перевірити Росспоживнагляд.

Виявилося, що концерт гурту "Руки вверх", який відбувся 19 червня на стадіоні "Волгоград Арена", не було погоджено з регіональним опер штабом по коронавірусу. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відзначають відсутність масок у багатьох шанувальників гурту, які були на концерті, а також недотримання соціальної дистанції. Це можна побачити на відео та фото з заходу.

Сергій Жуков, фото Instagram
Сергій Жуков, фото Instagram

Сам лідер гурту Сергій Жуков повідомляв, що на концерт "Руки вверх" прийшло "кілька десятків тисяч" глядачів. Водночас в управлінні Росспоживнагляду повідомили, що організатори не зверталися до них стосовно питань узгодження проведення заходу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також стало відомо, що у день концерту виявили низку порушень, але вони були усунені під час заходу. Наприклад, в санвузлах частково не було антисептиків, в кімнаті для опер штабу – знезаражувача повітря.

Відносно організатора концерту розпочато Адміністративне провадження за статтею КпАП про повторне недотримання санітарно-епідеміологічних вимог.

Нагадаємо, Сергія Жукова з "Руки вверх" розчулив багатотисячний натовп у Мінську: "Немає таких слів". Соліст "Руки вверх" Сергій Жуков описав, що відчув завдяки натовпу

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Жуков з "Руки вверх" показав справжніх героїв: оперували пацієнта в палаючій будівлі. Команда медиків відмовилася переривати операцію через палаючий дах

Також "Знай.ua" писав, Сергій Жуков з "Руки вверх" навчив прихильниць закручувати язичок, без шампанського не обійтися. Улюбленець жінок різного віку Сергій Жуков потихеньку переходить в образ коміка