Відома турецька актриса, модель і зірка серіалу "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел любить радувати шанувальників різноманітними фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 22 мільйонів чоловік.

Відомо, що 27-річна красуня будує відносини з партнером по серіалу "Постукайся в мої двері" актором Керемом Бюрсіном.

Цього разу актриса опублікувала свіжий кадр, на якому похвалилася стрункою фігурою на тлі морського узбережжя.

Так, на дівчині цілісний білий купальник з вирізом на животі, на шиї кольє з ланцюгів, а на очах сонцезахисні окуляри в червоній оправі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Всього за три години публікація Ханде Ерчел набрала 1,4 мільйона лайків і більше 15-ти тисяч коментарів від захоплених фанатів.

Нагадаємо, раніше Зірка серіалу "Постукайся в мої двері" Бюрсін показав свою солодку дитину: "Папочка". Актор опублікував миле фото з дівчинкою-актрисою Майєю Басоль, яка грає в серіалі його дочка.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Красуня з серіалу "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел дала себе покусати: ось вона-любов. Актриса порадила триматися поруч з людьми, які сяють немов сонечко

Також «Знай.иа " писав, що Зірки серіалу" Постукайся в мої двері " Ерчел і Бюрсін з'явилися з малюком на руках: "Справжня сім'я". Після активного обговорення роману актриси з партнером по серіалу Керемом в ЗМІ, вони підтвердили відносини один з одним.