У Чернівецькій області чоловік облив викладачку свого сина нечистотами.

Один з випускників медичного вузу накинувся на викладачку. Відео події було опубліковано на телеграм-каналі Народний Ревізор.

Передбачається, що мотивом даної події стали побори з боку викладацького складу, проте точні мотиви даного вчинку невідомі. Проте учасник події представляється батьком і говорить про якісь триста Євро.

Інцидент стався після святкування вручення дипломів і відео з даною подією вже стало популярним в Інтернет-просторі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Це тобі за сина. Вкрала чотири роки життя його. Це тобі за сина, г*но це, за його диплом. Я тобі дам 300 євро!"
, " - кричить обурений батько.

поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео

Педагог був змушений звернутися до правоохоронців через подію. Поліцією було відкрито кримінальне провадження за хуліганство. На даний момент ведеться досудове розслідування за фактом події.

Раніше повідомляли, у церквах 60 років знущалися над дітьми: права рука Папи Франциска "вилітає" з посади, деталі розслідування.

Як повідомляв Знай.иа, поліція дозволила заарештувати Меріліна Менсона: легенда шок-року підозрюється в нападі ротом.

Знай.иа писав, що хлопець з ножем накинувся на натовп перехожих. Як зазначається, озброєний ножем молодий чоловік кидався на перехожих на центральній площі міста Барбароссаплятц: йому вдалося вбити трьох людей і поранити ще щонайменше шістьох. За фактом події ведеться розслідування.