Стало відомо про те, що принц Гаррі записаний, як "Його Королівська Високість" у свідоцтві про народження його доньки Лілібет.

Про це пише видання The Sun.

Так, титул "Його Королівська Високість" вказаний як прізвище принца Гаррі, поряд з" герцогом Сассекським " в якості його імені.

Як відомо, після виходу з королівської сім'ї, принцу Гаррі і його дружині Меган Маркл було дозволено зберегти титул герцога і герцогині Сассекських, адже вони отримали їх в якості весільного подарунка на весіллі в 2018 році у Віндзорському замку. Але при цьому їм не можна використовувати свої титули Її Королівської Високості.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty Images
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty Images

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Сама ж Меган Маркл вказала в свідоцтво про народження дочки своє ім'я, яке у неї було до заміжжя: Рейчел Меган Маркл.

Повідомляється, що в документі вимагалося дівоче прізвище Меган, як зазначено в списку, і офіційне ім'я Гаррі, яке до цих пір включає його королівський титул.

Також, свідоцтво про народження підтвердило, що Лілібет Діана Маунтбеттен-Віндзор народилася 6 червня в 11.40 в лікарні Санта-Барбара Котедж, недалеко від особняка пари.

Нагадаємо, раніше Іменинник принц Вільям накинувся на Меган Маркл зі звинуваченнями: "відчуваю себе скривдженим і відданим"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Принц Вільям звинуватив Меган Маркл, що та навмисно "викрала" Гаррі: "слідувала плану"

Також «Знай.иа " писав, що Британці роблять ставки на колір капелюха королеви Єлизавети: не тільки коні